Over Kasteel Metaal

Werken bij Kasteel Metaal

About Content Image

Mensen zijn de belangrijkste pijlers van ons familiebedrijf. Vakmensen in ons geval. Dat is vanaf de oprichting in 1928 tot aan vandaag altijd zo geweest. Er heest binnen ons bedrijf een sociaal en positief klimaat. Onze mensen voelen zich daarom thuis en vormen een wezenlijk onderdeel van Kasteel Metaal. Onder het personeel treft u veel uiterst ervaren vakmensen aan. U ontmoet ze in alle lagen van het bedrijf. Mensen met hart voor de zaak.

Innovatie en automatisering staan bij Kasteel Metaal hoog in het vaandel en veel van onze processen verlopen automatisch. Daarbij zijn het wel de mensen die de automatisering maken. Het zijn onze vakmensen die met behulp van de allernieuwste, al dan niet geautomatiseerde robottoepassingen ieder technisch probleem creatief en innovatief voor de klant kunnen oplossen. Of dat nu gaat om een halffabricaat of een eindproduct.

Bij Kasteel Metaal krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een fantastisch team. Zonder echt teamwerk geen opvallend resultaat. Zonder kwaliteit geen continuïteit.