KwaliteitsmanagerKwaliteitsmedewerker

Bart

Bart is onze Kwaliteitsmanager en is verantwoordelijk voor onze kwaliteitsafdeling. Hij werkt nauw samen met klanten, leveranciers en alle afdelingen om ervoor te zorgen dat de producten aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen. Zo draagt dit team bij aan de kwaliteit, betrouwbaarheid en de levensduur van onze producten.

In 2015 kwam Bart bij ons stage lopen, hij volgde toen de opleiding werktuigbouwkunde en heeft toen zijn Bachelor of Engineering behaald. Daarna is Bart indienst gekomen als werkvoorbereider op ons bedrijfskantoor. Een aantal maanden heeft hij zich beziggehouden met het voorbereiden van projecten, maar onze organisatie groeide en had behoefte aan iemand die zich dagelijks bezig hielt met het borgen van de kwaliteit van processen en producten. Vanaf dat moment is Bart zich bezig gaan houden met ons kwaliteitsbeleid en veranderde zijn functie naar Junior kwaliteitsmedewerker.

Al snel groeide hij door naar zijn functie als kwaliteitsengineer en ging zich steeds meer bezighouden met de optimalisatie van het productie- en kwaliteitsproces. In de tussentijd begon de kwaliteitsafdeling te groeien, inmiddels vervult Bart de functie als Kwaliteitsmanager en geeft hij leiding aan +/- 2 kwaliteitsmedewerkers. Bart is er altijd en doet zijn werk goed, een zeer betrouwbare collega!